Szeretjük a francia filmeket, mert kicsit bohókásak, sajátos humoruk van, és mindig üde színfoltot képviselnek az amerikai filmek hegemóniájában. Tökéletes választás vasárnap esti lazuláshoz, nem csak kisgyerekeseknek, de nekik mindenképpen!
A sztori önmagában semmi különös: egy romantikus körülmények között megismerkedő fiatal pár életében gyorsan beköszönt a gyermekáldás, amely természetesen „a legszebb dolog”, ami egy párral történhet… vagy mégsem?
A baba megszületése után számos nehézséggel néz szembe a pár férfi és női tagja egyaránt, és kissé olyan érzésünk van, hogy nem igazán voltak rá felkészülve mi vár rájuk. Itt szeretnék mindenkit megnyugtatni: erre nem is lehet felkészülni, maximum kísérletet tenni a felkészülésre. Ha ismerősek a helyzetek jókat fogunk mosolyogni, esetleg sírni is, ha nem ismerünk magunkra, akkor pedig fellélegezhetünk: micsoda mázli, hogy ez nem velünk történik meg!
Aki a babázást rózsaszín szemüvegen át szeretné csak látni, az semmi esetre se nézze meg a filmet! Aki viszont kedveli a hétköznapi emberek hétköznapi történeteit az garantáltan jól fog szórakozni.

X